DOS verlengt contract met kledingleveranciers
11 maart 2021
BINGO 🔴🟠🟡⚪️🟢
15 april 2021

Afgelopen seizoen zou het eerste seizoen zijn, waar het combinatieteam bestaand uit jeugdspeelsters van onze eigen club en jeugdspeelsters van buur HVC samen zouden gaan spelen. Na een aantal gezamenlijke trainingen, was dit al snel weer ten einde. Het coronavirus zorgde er voor dat er niet meer gehandbald kon worden.

Vanaf begin maart mochten de meiden eindelijk weer gezamenlijk trainen. Dit doen ze dan ook op de maandagavond in Emmer-Compascuum buiten op de trainingsvelden van voetbalvereniging CEC. Op de woensdagavond wordt er in Barger-Compascuum getraind, hier is een zand/gras en asfalt veld waar de trainingen op gegeven kunnen worden. In samenwerking is er veel mogelijk, daardoor is het voor beide clubs ook erg fijn dat er in beide dorpen ruimte is om te trainen.

B-jeugd speelster Celine Weitering: ‘Ik vind het echt fijn om weer te mogen trainen, nu kunnen we samen weer wat plezier maken. Dit ondanks het buitentrainingen zijn en we nog niet in de sporthal mogen is het echt weer leuk om elkaar te zien & samen te trainen. We hebben een leuk en gezellig team!’

B-jeugd speelster Demi Rink geeft ook aan blij te zijn dat er weer getraind mag worden, de trainingen zijn super leuk! Het team is gezellig en we hebben het erg leuk. Het buiten trainen is niet erg!

B-jeugd speelster Lièn Jalving: ‘Ik vind het erg leuk zoals het nu gaat, er is een leuke sfeer binnen het team. Ik ben erg blij dat we weer mogen trainen. Het is gezellig zo samen, daarbij is het jammer dat we nu geen wedstrijden hebben. Al kunnen we nu gelukkig wel weer trainen.’

De meiden hebben het gezamenlijk goed naar de zin. Helaas hebben de meiden nog geen wedstrijd kunnen spelen. Al is een ieder natuurlijk erg nieuwsgierig naar hoe dit zal zijn verlopen. Deze nieuwsgierigheid zou nog even op zich moeten laten wachten, hopelijk kunnen de meiden snel in de baan om weer wat wedstrijden te spelen.