Speelronde 2
6 oktober 2023
Boud’s Inn verbind zich ook de aankomende 3 jaar aan HV DOS.
11 december 2023

Vorig weekend speelde de damesselectie de eerste uitwedstrijd in Luttenberg. SDOL hield uiteindelijk beide punten in eigen huis. Wel hebben de dames goede stappen gezet.

Vandaag kwamen de dames van Auto van Ewijk/LHC uit Lemelerveld op bezoek in onze nieuwe sporthal de Klabbe. De allereerste, dus hopelijk ook de eerste twee punten.

Opbouwspeelster Isa Hendriks viert uiteindelijk de overwinning met haar teamgenoten, dat betekend natuurlijk de eerste twee punten.

De woorden van opbouwster Isa:

‘LHC op het programma. Onze eerste thuiswedstrijd in de nieuwe sporthal. Spannend, maar zeker gemotiveerd.

In de kleedkamer kregen we de ondersteunende woorden van coach Guido Rink, trainers Gerda Lambers en Boudewijn Erbe.
Met volle kracht startte we de wedstrijd. Ons doel was natuurlijk 2 punten pakken. Niet wetende hoe LHC zou spelen begonnen we met een voorsprong. Hierop werd gereageerd door LHC, waardoor we dicht bij elkaar bleven.

De woorden van Guido luidde: bewaar de rust en speel vanuit daar met meer druk. Het was wat lastig om de rust daadwerkelijk te behouden..
Ruststand 8-7.

De 2e helft bleven de afspraken staan, rust houden en lekker ballen. Daardoor kregen we een voorsprong van 4 doelpunten . Eindstand 17-14.

Ik kijk terug op een goede wedstrijd, waarin we zeker ook aandachtspunten hebben. Hieraan gaan we zeker werken tijdens onze trainingen. Blij met de behaalde punten, waardoor we met vol goede moed naar de volgende wedstrijd tegen Overwetering gaan!’