Leden tot 27jaar weer van start!✅
26 februari 2021
DOS verlengt contract met kledingleveranciers
11 maart 2021

In de corona periode waarin de leden en vrijwilligers van de club elkaar niet zien en vrijwel niet spreken, missen we dit allen toch behoorlijk. Door de kleine versoepelingen, is er hopelijk licht aan het eind van de tunnel. Mogen de leden tot 27 jaar aankomende week weer beginnen met trainen. Dit wel op een buitenlocatie, hopelijk volgt straks ook de rest van de club.

Hallo allemaal, 


Ik ben Jeffrey Scholtens, 25 jaar en handbal in heren 1.
Op mijn 9de ben ik bij D.O.S. begonnen met handballen. Toendertijd begon ik als linkerhoekspeler, maar na 2 seizoenen werd er door mijn toenmalige trainer besloten dat cirkel toch meer voor mij was. Sinds die tijd is dit mijn positie en speel ik er met ontzettend veel plezier! 


Ik heb (op een klein uitstapje van 1 seizoen bij buur S.V.B.O) altijd bij D.O.S. gehandbald. Op mijn 14de ben ik aangesloten bij heren 1. Sinds 4 seizoenen spelen we weer met onze hechte groep samen, wat het plezier in het spelletje alleen maar groter heeft gemaakt!


Dit seizoen zouden we in de 2de divisie gaan spelen onder onze nieuwe trainer. We waren van plan om hoge ogen te gaan gooien en uiteraard zoveel mogelijk potjes te gaan winnen! Helaas heeft de hele situatie waarin we nu zitten roet in het eten gegooid…


Het is jammer nu dat de competitie stil ligt we niet meer met onze “vriendengroep” kunnen trainen en uiteraard na de trainingen gezellig een biertje met elkaar kunnen drinken!


Ik hoop iedereen van D.O.S. snel weer te kunnen zien en dat we als club door kunnen gaan op de manier waar we met z’n alle mee bezig waren.