Sinterklaas weer in het land
3 december 2020
Certificaat BRONS voor kantine DOS
23 december 2020

Het jaar 2020 is bijna voorbij, dit seizoen met helaas maar 1 officiële wedstrijd voor onze senioren.

Een nieuw seizoen 2020-2021, daar waar onze heren voor het eerst in actie mochten komen in de tweede divisie met nieuwe speler Mike Schimmel en natuurlijk trainer Nanno de Vries. Na het indienen van een indelingwens n.a.v. het terug trekken van Cometas, werd er gepromoveerd, helaas was het na één officiële wedstrijd al afgelopen.

Ook onze damesselectie kreeg een ander gezicht voor de groep, zo verliet Paul Schuiling DOS en kwam Mike van Roden over van onze herenkant. Stopte er een grote groep meiden, maar kwamen er ook 3 nieuwe gezichten bij. Sayen de Vries, Keli Zenkovic en Sharyssa Menzen kwamen de damesselectie versterken.

De jeugd geheel opnieuw ingedeeld, een nieuw team, een andere coach. Twee nieuwe combinatie teams, de meiden B-jeugd in samenwerking met buur HVC en de jongens C-jeugd met Hurry-Up. Erg spannend allemaal, helaas zat er ook voor onze jeugd naar een paar wedstrijden, niet meer in dan alleen maar trainen.

Daar waar onze jeugd nog mocht trainen, hadden onze senioren het pech dit volgens de Corona maatregelen allemaal niet te mogen. Een seizoen die er anders uit zag dan we verwacht hadden.

We willen al onze leden, vrijwilligers, sponsoren & handbal liefhebbers bedanken voor de ondersteuning in de Corona tijd & de hulp die er geboden werd bij het organiseren van activiteiten of het geven van trainingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen🎄, een gelukkig, sportief en natuurlijk een GEZOND 2021!