SPEK DE KAS van je club!
23 augustus 2021
Nieuwe sponsor: ‘Build2enjoy’
30 augustus 2021

Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat we al enige tijd niet onze sport kunnen uitoefenen op de manier zoals we die graag zien. Trainen in de sporthal, in het weekend een wedstrijd spelen en dit afsluiten met wat eten & drinken in de kantine. In maart mocht er dan eindelijk weer wat getraind worden, dit begon buiten op de voetbalvelden van voetbalvereniging CEC. Richting de zomer, werd het voetbalveld omgeruild voor het beachveld bij het zwembad. Zo zijn de teams toch nog actief geweest in deze periode, al was het niet in de hal.

Vandaag 23 augustus, de zomervakantie is weer voorbij, de scholen beginnen weer. Wat betekend dat we ook eindelijk weer mogen trainen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat weer van start. Het trainingsschema is al bekend gemaakt, zie hiervoor het vorige nieuwsbericht op onze website.

In samenwerking met handbalvereniging HVC komen vrijwel alle jeugdteams gezamenlijk in actie. Check dus goed het schema om te zien waar er wanneer getraind gaat worden.

De damesselectie is vorige week zondag gestart met de voorbereiding. Afgelopen seizoen is Sayen de Vries overgekomen van buur Hurry-Up. De damesselectie is dit seizoen uitgebreid met 3 nieuwe speelsters: Maud Wiegers, Rosa Louwes en Nikita ten Felde (allen Hurry-Up). Na een week trainen, is er gistermiddag een oefenwedstrijd van 3×30 min gespeeld tegen de dames van DSVD.
Hieronder een aantal wedstrijden van onze dames in de voorbereiding:

  • Donderdag 26 augustus 19.00u thuis tegen Itterbeck (DLD)
  • Zondag 29 augustus 12.00u dames 2 – E&O B-jeugd – 13.30u dames 1 – E&O 1
  • Zaterdag 4 september 18.00u dames 2 – HV Actief 2 – 19.30u dames 1 – HV Actief 1
  • Zondag 5 september 13.30u dames 2 – SVBO 2 – 15.00u dames 1 – SVBO 1
  • Zondag 12 september 12.00u dames 2 – Cirkeltijgers – 13.30u dames 1 – E&O 2

De herenselectie begint volgende week met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, een oefenprogramma volgt. De heren komen dit seizoen uit in de tweede divisie van Nederland. Spelen in de competitie een paar leuke onderonsjes tegen de buren: E&O2, HVC en Hurry-Up2. De herenselectie werd vorig seizoen uitgebreid met de komst van Mike Schimmel (Hurry-Up). Dit seizoen komen ook Mike Weitering & Jesse Hoesen over van competitiegenoot Hurry-Up.

We hopen jullie allen snel weer te ontmoeten in sporthal De Klabbe !