Trainingen jeugdleden in de herfstvakantie
17 oktober 2022
Tabak Installatietechniek ook aankomend seizoen hoofdsponsor DOS
26 juni 2023

Waar Mike van Rooden na 6 jaar waardevolle trouwe dienst de rood-witte shirts inruilt voor de oranje-zwarte shirts, hebben wij als vereniging een trainerssduo gevonden waar Mike zijn stokje met een gerust hart aan kan doorgeven.

Gerda Lambers en Guido Rink zullen vanaf het nieuwe seizoen 2023-2024 de leiding nemen over onze vrouwelijk hoofdmacht bij handbalvereniging DOS.

De Barger-Compascuumse Lambers is geen onbekende in de handbalwereld en is al behoorlijk wat jaren actief op trainersgebied. Zo heeft ze eerder de fusieploeg DESH geleid en is ze actief geweest bij H.V.C., SVBO en De Carmel Handbalschool. Naast de nieuwe uitdaging bij DOS zal Gerda ook actief blijven bij de Zwartemeerse dames waar ze inmiddels al weer een aantal jaren met veel plezier haar kennis deelt. We zijn erg dankbaar dat Gerda haar positiviteit, energie en ervaring ook met DOS wil gaan delen het komende seizoen!

Ook Guido Rink is geen onbekende, zowel binnen onze vereniging als binnen de handbalwereld heeft Rink al behoorlijk wat sporen nagelaten. Nadat hij als jong keeper talent vanuit Tachos overkomt naar E&O, wordt Rink al snel een bekende international binnen de handbalwereld. Na zijn interlandcarrière is hij gaan spelen bij Hurry-Up, waar hij in 2013 zijn carrière heeft afgesloten. In de jaren erop heeft Guido het doel van onze rood-witte heren nog een enkele keer verdedigt en is hij actief geweest als gewaardeerde coach bij de jeugd van DOS. Naast zijn drukke bestaan als Wethouder van de gemeente Emmen ziet Rink ruimte in zijn agenda om deze uitdaging samen met Gerda aan te gaan en daar zijn wij als vereniging ontzettend blij mee!

Naast nieuwe trainers/coaches zullen er nog meer nieuwe ontwikkelingen zijn vanaf het volgende seizoen. Zo zullen we naar verwachting het nieuwe seizoen van start gaan in de prachtige nieuwe sporthal in het dorp, zullen we vertrouwde gezichten gaan missen in het veld en zullen er wat ‘oude’ gezichten terug keren op het nest.

Met het duo Lambers en Rink haalt DOS een behoorlijk dosis ervaring, kennis, humor en fanatisme in huis. Waarmee we een mooie stap in de toekomst zetten. Gerda en Guido slaan de handen in één en verheugen zich om met de groep aan de slag te kunnen!