⚠️ VACATURE PENNINGMEESTER ⚠️
23 april 2021
Beach handbal belijning, gesponsord door Boud’s Inn
9 juni 2021

De afgelopen seizoenen zijn de blessures, de pijntjes en de behandelingen opgepakt door Marjolein Bruins oud keepster van onze damesselectie en speler uit de herenselectie Jeffrey Scholtens. Voor Marjolein Bruins, een aantal nieuwe uitdagingen bij andere verenigingen, voor Jeffrey Scholtens was de combinatie met het werk, te lastig. Al is hij tijdens uitwedstrijden van de herenselectie, nog zeker van groot belang als sportmasseur. Richting allebei, hartelijk dank voor de aflopen jaren.

Voor het seizoen 2021-2022 is er een samenwerking aan gegaan met Mark Veenhoven sportverzorging & massage. Mark Veenhoven een bekende in sporthal De Klabbe, jaren spelend lid geweest van de handbalvereniging. Voor zichzelf begonnen als sportmasseur in Emmer-Compascuum. Daar waar Mark Veenhoven zowel in de zaal als op het voetbalveld te zien is als sportmasseur, zijn wij als handbalvereniging blij te melden dat ook wij gebruiken kunnen maken van zijn kwaliteiten.

Zoals het nu lijkt is Mark Veenhoven op de vrijdagavond 18.30-20.00u aanwezig in de sporthal, om hier te helpen waar het nodig is. Dit alles is natuurlijk op afspraak! Verdere informatie volgt, zodra er meer bekend is.

Vanuit Handbalvereniging D.O.S. veel succes! 🙌🏼