Twee punten dames DOS, door winst op Dalfsen.
6 november 2021
Vooruitblik op de derby door coach Nanno de Vries en spelers Wouter Greevink & Massimo Capone.
12 november 2021

Een uitwedstrijd in Almere voor de herenselectie, er werd gespeeld tegen het tweede team van HAVAS. Ook het tweede damesteam kwam optijd in actie vandaag, om 11u het startsignaal voor de wedstrijd tegen JD Techniek/Hurry-Up DS2.

In Almere kwamen onze heren sterk uit de startblokken waar Robbin Kuhl de eerste 3 doelpunten maakte. Daarna Kjeld Kaiser op de break voor de 4-1 tekende. Vervolgens sloot de tegenstander aan naar een 8-8. Vanaf dat moment liep het gelijk op en werd er gerust met een 13-13 tussenstand.

Na de rust werd de draad weer goed opgepakt door een doelpunt van Jesse Hoesen. Na een aantal 7 meters van Wouter Greevink, liep het nog steeds gelijk op, tussenstand inmiddels 18-18. Na een paar goede stops van de dekking en Michel de Vries werd het 23-25 in het voordeel van DOS.
Na een goede focus en daarbij het coachen van trainer Nanno de Vries en zijn assistent Nick Berends tekende DOS voor een eindscore van 25-28.

Ook werd er gehandbald in sporthal De Klabbe, aller eerst door de jeugd en aansluitend door het tweede dames team. Coaches Astrid ten Felde en Annelies Schulte zagen de meiden de eerste helft uitlopen naar een ruststand van 13-7.

Er werd een leuke wedstrijd gespeeld, waarbij DOS het moest hebben van het goede samenspel. Aanvallend waren Nikita ten Felde en ook Ilse Schulte goed op dreef. Uit eindelijk levert de wedstrijd twee punten op, er wordt ruim gewonnen van Hurry-Up. Eindstand 25-15.