Rijschool Rene Wijnands & HV D.O.S gaan een verbintenis aan.
30 juni 2023
Opening nieuwe sporthal De Klabbe
22 september 2023

Na een korte, maar heerlijke onderbreking tijdens de zomervakantie, wordt er volgende week weer gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Helaas wordt het seizoen nog niet gestart in onze nieuwe hal, de opening is een tijdje uitgesteld, dus we komen nog even terug in onze vertrouwde hal.

De damesselectie onder leiding van Gerda Lambers, Guido Rink & keeperstrainer Boudewijn Erbé start morgenavond al met de voorbereiding. Waar aan het einde van het seizoen al wat stappen zijn gezet, gaan de trainers hier in het nieuwe seizoen weer mee verder. Voor onze dames staan er een aantal oefenwedstrijden op het programma.

Zo wordt er in het weekend van 9/10 september geoefend in Barger-Oosterveld bij competitiegenoot SVBO, op 9 sep start de eerste wedstrijd om 11.20u. Op 10sep wordt de eerste wedstrijd gespeeld om 12.50u.

De damesrecreanten een groep met 9/10 fanatieke dames, zijn al flink wat jaren een goede combinatie met buur HVC. Er wordt elke vrijdagavond een uur getraind in de hal. De dames spelen op een doordeweekse dag een competitie wedstrijd.

Onze meiden C-jeugd, heeft voor het nieuwe seizoen een combinatie gemaakt met E&O. Het gemengde team traint hiervoor 2 keer in Emmen, met een extra optie in Emmer-Compascuum voor de nieuwe groep.

Zo hebben vele E-jeugd leden een stap omhoog gedaan. Samen met buur HVC is er een D-jeugd meiden team en is er ook een D-jeugd jongens team in combinatie met HVC en SVBO. Mooie ontwikkelingen voor onze jonge jeugdleden.

De jongere E-jeugd leden, een groep met zowel jongens als meiden, blijven nog een jaar strijden in hun eigen competitie. Afgelopen seizoen waren dit twee E-jeugd groepen, dus ook nu weer een gehele nieuwe groep met weer nieuwe uitdagingen voor de trainers/coaches.

De aller jongste leden, blijven als groep bij elkaar. Zij trainen elke woensdagmiddag een uur lang en spelen in verschillende weekenden een toernooi.

Een nieuw seizoen, met voor alle teams weer nieuwe doelen & uitdagingen.