Winst op de vroege morgen in Groningen.
24 april 2022
Pakt de D-jeugd belangrijke punten richting het kampioenschap?
29 april 2022

Afgelopen weekend waren er een aantal teams vrij. Er werd zowel op zaterdag als zondag gespeeld. De competitie duurt nog een aantal weekenden & loopt bijna op zijn eind.

De heren van Nanno de Vries hebben afgelopen zaterdag gespeeld in Boekel, tegen Habo’95 de nummer 2 van de competitie. Helaas wisten de mannen in Boekel de nummer 2 niet te verassen (26-22) en gingen dan ook puntloos terug richting Emmer-Compascuum. Aankomend weekend nogmaals een uitwedstrijd, dit keer tegen Udi 1896.

Ook het tweede damesteam onder leiding van Astrid ten Felde en Annelies Schulte wisten niet te winnen in Westerbork (28-23). De nummer 2 S.W.W.W. stonden aan het eind van de wedstrijd, aan de goede kant van de score. Door het verlies staan de dames nu op plek 3, met 2 wedstrijden minder gespeeld.

De dames B-jeugd kwam zaterdagmiddag in actie, de meiden van René Kuiper speelde tegen buur en competitiegenoot Hurry-Up. De vorige wedstrijd werd gewonnen met 19-10, ook zaterdag werd er gewonnen in Zwartemeer. Eindstand 16-25!! De dames bezitten een eerste plek, maar hebben meer wedstrijden gespeeld dan de rest van de teams.

De E-jeugd had een thuiswedstrijd afgelopen zondag. In sporthal de Klabbe werd een grote score neergezet. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 24-4 eindstand op het scorebord. Een top prestatie, met vele doelpunten!!

Vanavond spelen de recreanten een wedstrijd in Zwartemeer. Om 21.00u het start signaal van de wedstrijd tegen de kampioen van de midweek competitie. Succes dames!