Winst op de koploper door de dames B-jeugd, ook D-jeugd pakt opnieuw 2 punten.
22 november 2021
Dames recreanten winnen opnieuw!
25 november 2021

Als enige seniorenteam mocht het tweede dames team van DOS zaterdagavond aantreden in sporthal De Klabbe. De heren hadden een kort ritje voor de boeg op zondagmiddag. Er werd gespeeld in Zwartemeer tegen JD Techniek/Hurry-Up.

Het tweede dames team, speelde afgelopen zaterdag tegen HVE 2000. Het team werd aangevuld met B-junioren Nina Hummel en Celine Weitering.

Er werd goed gestart, met daarbij goed keeperswerk aan de kant van DOS, zo hield Sascha van der Woude er in de eerste helft een penalty uit. Ruststand 15-6.

Het tempo aan de kant van DOS was te laag, hierdoor bleven een aantal kansen onbenut. Door goed samenspel heeft een ieder haar doelpunt mee kunnen pakken.Zo maakte Danique Kuipers via een penalty de 30e van de avond! 

Ilse Schulte was met 13 goals, topscoorder aan de kant van DOS. Door de winst (30-10) blijven de dames lijstaanvoerder in de tweede klasse. 

De herenselectie speelde vrijwel een thuiswedstrijd dit weekend, er werd gespeeld in Zwartemeer afgelopen zondag. Tegenstander van de middag JD Techniek/Hurry-Up. Beide teams bezetten voor de wedstrijd plek 3 & 4, dus zijn zeker aan elkaar gewaagd.

Hurry-Up met Martin de Hoop (DOS verleden) op de bank, behouden de eerste helft telkens een kleine voorsprong, er wordt gerust met een 11-9 stand.

Na de rust werd het toch even spannend, de stand bleef gelijk opgaand 16-16 en 17-17. Maar hierna liep buur Hurry-Up uit, sloegen een gaatje door een aantal break-outs achter elkaar te lopen waardoor er 10 minuten voor tijd een stand van 22-18 op het scorebord stond.

Met een eindstand van 29-23 verliezen de heren in Zwartemeer. Behouden hiermee wel de 4e plek op de ranglijst met 8 punten uit 6 wedstrijden.