Twee punten uit Luttenberg, door winst op SDOL. Koppositie blijft voor dames DOS.
20 november 2021
Dames 2 pakt opnieuw twee punten. Heren verliezen bij buur Hurry-Up.
23 november 2021

Afgelopen weekend speelde alleen de dames B-jeugd een thuiswedstrijd. De D-jeugd optijd richting Groningen voor een wedstrijd tegen V&S. En de jongste jeugd speelde een gezamenlijk toernooi in Oosterhesselen.

De dames B-jeugd mocht gistermiddag in sporthal De Klabbe aantreden tegen de koploper van de competitie F.H.C.
Doordat keepster Esmee Kuiper niet mee kon spelen door een blessure, starte Celine Weitering de eerste helft op doel. Na een spannende eerste helft werd er gerust met de stand 12-13.

Na rust werd Celine Weitering op doel vervangen door Aimy Tromp. Zo konden beide meiden ook hun minuten in het veld maken. Keepster Aimy Tromp benoemde dat het een erg spannende wedstrijd was om te spelen. De dekking werd goed opgepakt in samenwerking met beide keepsters. En aanvallend liep het goed, waardoor de meiden aan het eind zeker wat te juichen hadden. Met een eindstand van 22-21 werden er twee punten afgesnoept van de koploper uit Stiens.

De D-jeugd van DOS/HVC mocht zondag morgen oprijd vertrekken richting Groningen, voor een wedstrijd tegen de nummer 9 V&S. Door fanatieke aanhang van de ouders, die achter het glas in de kantine konden mee kijken, werd de wedstrijd gestart. Er werden vele snelle aanvallen gespeeld, die afgerond werden met een goal. De tweede helft verliep verdedigend wat slordig, waardoor de tegenpartij nog wat punten mee kon pakken.
De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 15-24, wat betekend dat onze D-jeugd opnieuw twee punten pakt. Met deze twee punten hebben zij een totaal van 12 punten uit 7 wedstrijden. De D-jeugd behoud daardoor de koppositie, de nummer twee E&O staat twee punten onder DOS/HVC maar hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Door ziekte bij een aantal F-junioren werd er besloten om gezamenlijk als één team op pad te gaan richting Oosterhesselen. Helaas bleken hier de deuren dicht te zijn, na wat telefoontjes van coach Inge Bakker mocht de F2 gezamenlijk naar Beilen. De F1 zou officieel spelen in Beilen, waardoor de twee wedstrijden hier gespeeld mochten worden door DOS F2. Al met al een leuke rondrit in de omgeving maar gelukkig voor de kids, ook nog twee wedstrijdjes want daar ging het natuurlijk om.

Voor vele nieuwe kids één van de eerste wedstrijden. Leuk hebben ze het zeker gehad, allen fanatiek hun best gedaan. Daar waar ze bang waren misschien niet meer te kunnen spelen, was een ieder achteraf toch blij dat de kids nog twee wedstrijdjes hebben kunnen spelen in Beilen.