De groetjes van: ‘Robbin Kuhl’
19 februari 2021
De groetjes van, met vandaag jarenlang DOS lid: ‘Martje Stoker’
26 februari 2021

Wekelijks krijgen jullie de groetjes van, een speler/speelster of een ander lid van de vereniging. Door de lockdown zien we elkaar veel minder. We gingen van samen trainen en/of een zondagmiddag, wedstrijddag met publiek, tot elkaar helemaal niet meer zien. Een rare periode, die we gezamenlijk vast niet snel zullen vergeten. Vandaag krijgen jullie de groetjes van: ‘Ilse Schulte’.

Hallo allemaal, 
Ik ben Ilse Schulte en 19 jaar oud. Ik speel al 11 jaar met veel plezier bij Dos. Inmiddels speel ik in het dames team.
Ik had gehoopt dat we dit jaar een aantal leuke wedstrijden zouden kunnen spelen. Helaas raakte ik geblesseerd en mocht ik bij de wedstrijden die we gespeeld hebben alleen het team aanmoedigen. 
Ik mis het handbal en de gezelligheid met alle teams in de sporthal enorm! Ik hoop dat we snel weer met zijn allen aan de slag kunnen. We hebben een leuk team en willen graag samen beter worden en winnen.💪🏼
Ik hoop dat we elkaar snel weer in de sporthal zien!🤾🏼‍♂️