De groetjes van DOS speelster: ‘Ilse Schulte’
23 februari 2021
Leden tot 27jaar weer van start!✅
26 februari 2021

In de corona periode waarin de leden en vrijwilligers van de club elkaar niet zien en vrijwel niet spreken, missen we dit allen toch behoorlijk. Door de kleine versoepelingen, is er hopelijk licht aan het eind van de tunnel. Mogen de leden tot 27 jaar weer op een buitenlocatie trainen en hopelijk volgt straks ook de rest van de club. Vandaag doet Martje Stoker jullie de groetjes.

Hallo allemaal

Ik ben Martje Stoker en al vanaf 1962 bij DOS betrokken.  Door toedoen van mijn zussen, ben ik bij het handbal beland. Ik was toen 11 jaar. Na eerst een paar jaar in de jeugd, ben ik op 14 jarige leeftijd in dames 1 beland. Na hier jaren te hebben gespeeld, heb ik een stapje terug gedaan, om vervolgens in dames 3 te spelen. Dit team bestond uit oud speelsters van dames 1 en 2, en was elke wedstrijd en training weer een uitje waar je met veel plezier na toe ging. Als trainer hadden we  Boud. Maar ondanks de gezelligheid en voor de 2e keer een zweepslag te hebben gehad ben ik na 34 jaar gestopt met handballen. Mijn werk ging voor het spelletje.

Doordat ik niet meer speelde, ben ik een aantal jaren verder gegaan als coach. Maar het regelen van zaken bij DOS heb ik altijd leuk gevonden. Vele functies bekleed, met ups en downs. Op dit moment ben ik nog secretaris en vind nu dat de tijd is gekomen om hier een punt achter te zetten. De jeugd heeft de toekomst, en dat hoort ook zo. 

In het najaar zal worden gestart met het bouwen van de nieuwe sporthal. Dit zal voor DOS alleen maar positief zijn. Sporthal “De Klabbe” was een hele mooie tijd en bracht heel veel positieve gebeurtenissen, en mijn verwachting is dan ook dat dit nu ook weer gaat gebeuren.

Persoonlijk mis ik op dit moment het praatje van iedereen. Ik mis de gezelligheid in de kantine en de wedstrijden. Laten we met elkaar hopen dat deze vervelende tijd spoedig voorbij is, en dat we elkaar gezond en wel weerzien.