Laatste nieuwsbericht 2020
24 december 2020
De groetjes van: ‘Robbin Kuhl’
19 februari 2021

Een vervelende tijd waarin handbal liefhebbers, hun favoriete sport niet kunnen beoefenen. Een tijd waarin leden elkaar vrijwel niet spreken of zien, waarin er niet getraind mag worden & alle wedstrijden niet mogen doorgaan. Het is rustig in sporthal De Klabbe en daarom wekelijks een sportieve groet van, met daarin een aantal leden van de club.

Mijn naam is Kim de Vries, speelster & aanvoerster van dames 1! Mijn (favoriete) positie is de middenopbouw. Hier handbal ik al sinds zolang ik me kan herinneren.
Ik speel nu voor het vierde seizoen bij DOS en ik zit hier prima op mijn plek, het is een gezellige vereniging!
Nu in deze gekke tijd mis ik het handballen, trainen en mijn team verschrikkelijk erg! Van vier keer per week bij elkaar naar nul!😢


Na één officiële competitiewedstrijd, die we overigens wonnen, kwam het seizoen al tot een eind. Ik baal enorm dat we niet meer hebben kunnen en mogen laten zien! Dit jaar hebben we een jonge ploeg die naast gezelligheid ook keihard wil trainen, hier zit potentie in! We hebben ons dit seizoen als team alleen nog niet kunnen ontwikkelen helaas! Ik kan niet wachten tot het weer mag, lekker handballen!


Tot slot mijn motto als het gaat om handballen/trainingen:
“the faster you run, the sooner you’re done”.

Lieve, sportieve & gezonde groetjes van mij! Ik hoop dat we snel weer mogen handballen allemaal!🥰