Certificaat BRONS voor kantine DOS
23 december 2020
De groetjes van: ‘Kim de Vries’.
15 februari 2021

Geschreven door voorzitter Henrico Heijne, namens het gehele bestuur van handbalvereniging D.O.S.

Beste Sportvrienden,

We kunnen wel stellen dat 2020 sportief gezien niet het mooiste jaar was voor de sportverenigingen. We zijn seizoen 2019/2020 abrupt geëindigd met veel onzekerheden over onze gezondheid, werk, school, maar ook hoe het seizoen zou worden afgerond en hoe we het nieuwe seizoen zouden mogen beginnen. We hadden gehoopt dat het nieuwe seizoen voorspoediger zou verlopen. Helaas was dat niet het geval en daar moeten we ons bij neer leggen.

Ondanks dat de huidige situatie erg vervelend is voor ons allemaal, zijn de vooruitzichten voor 2021 gelukkig een stuk positiever. Het eerste vaccin is goedgekeurd en andere zullen volgen. Dit houdt in dat in de loop van 2021 dit virus onder controle zal zijn en we weer kunnen uitkijken naar een “gewone” situatie waarin we weer kunnen sporten en activiteiten kunnen en mogen organiseren.

Ander goed nieuws is natuurlijk dat de nieuwe sporthal er op korte termijn gaat komen. De bouw zal waarschijnlijk al deze zomer starten. We hebben in het voortraject onze wensen al kenbaar gemaakt en zijn op dit moment ook nog in gesprek met de gemeente om diverse punten te bespreken. We kunnen alvast melden dat de houten vloer wel in het huidige bouwplan is meegenomen en daar zijn we wel erg blij mee.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor hun inzet en flexibiliteit dit jaar. In het bijzonder willen we onze sponsoren bedanken, die op dit moment ook voor een lastige uitdaging staan. Ondersteun daar waar mogelijk onze sponsoren, want ook zij maken deel uit van onze vereniging.

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief nieuwjaar. We hopen jullie allemaal weer snel en in goede gezondheid terug te zien.

Bestuur DOS