Heren winnen nipt, jeugd pakt gezamenlijk 3 punten.
29 november 2021
De trainingen gaan eindelijk weer van start!
18 januari 2022

Door het toenemende aantal corona besmettingen, heeft het kabinet afgelopen week weer nieuwe corona maatregelen naar buiten gebracht. Waar in eerste instantie geen publiek meer welkom was en er een QR code getoond moest worden zijn het nu andere maatregelen. Helaas mag er sinds afgelopen zondag niet meer getraind/gespeeld worden tussen 17.00-05.00u.

In overleg met bestuur en commissies van de handbalvereniging is er voor gekozen om alle wedstrijden van aankomende 3 weken te annuleren & verplaatsen naar een ander moment, zowel jeugd als senioren.
Handbalvereniging DOS volgt daarbij alle voorzitters binnen het cluster (Zuid-Oost Drenthe) deze hebben ook gezamenlijk besloten in december geen competitiewedstrijden te spelen.

Doordat er niet getraind kan worden op de normale trainingstijden is de club gaan kijken naar andere opties. Voor de jeugd van DOS/HVC betekent dit een trainingsmoment in het weekend. Aankomende zaterdag wordt er gestart met de H-F jeugd (09.00-10.00u) aansluitend de E-D en C-jeugd. Hoofdtrainer Nanno de Vries pakt dit zaterdag met zowel DOS als HVC trainers op.

Ook de damesselectie aanvullend met de meiden B-jeugd blijven in training, dit op zondagochtend.