Dames recreanten winnen opnieuw!
25 november 2021
Geen trainingen, ook geen wedstrijden in het weekend
1 december 2021


Heren weten na ruime voorsprong bij rust, nipt te winnen van Reehorst. D-jeugd wint opnieuw met ruime cijfers. Meiden C-jeugd verliezen in eigen huis en dames B pakken 1 punt uit bij Borger.

De heren speelde afgelopen zaterdagavond tegen de nummer 6 Reehorst, beide teams bij aanvang van de wedstrijd 8 punten. 

Daar waar de heren uit de startblokken schoten in de eerste helft, verliep dit in de tweede helft een stuk minder vlot Na goed uitgespeelde aanvallen, overliep DOS de tegenstander de gehele eerste helft. Met een ruststand van 19-12, leek er nog geen vuiltje aan de lucht.

De tweede helft verliep stroef, aanvallen werden niet goed afgerond waardoor de tegenstander terug kwam in de wedstrijd.

De wedstrijd was net lang genoeg! Met een eindstand van 27-26 blijven de punten in Emmer-Compascuum en lopen de heren 2 punten uit. Met 10 punten uit 7 wedstrijden delen ze de koppositie met Hurry-Up en Vios (overigs 1 wedstrijd minder gespeeld).

Opnieuw pakt de D-jeugd 2 punten, dit keer thuis tegen Borger. Met goed samenspel en snelle aanvallen, werden de kansen die gecreëerd werden ook afgemaakt. Er werden flink wat ballen onderschept, waardoor er meermaals een break-out gelopen werd

David Koops liet nogmaals zien dat hij niet zomaar te passeren is. Stijn Veenhoven toonde zijn kwaliteiten, met 15goals werd hij topscoorder van de ochtend. Eindstand 37-8 

De meiden C-jeugd weten helaas in sporthal De Klabbe niet te winnen. Het team werd aangevuld met 3 toppers uit de D-jeugd (Britta, Sanne en Esmee). 

De tegenstanders waren groot van stuk, het team uit Windschoten werd aangevuld met vier B-meiden, dit maakte het er niet gemakkelijker op. Er werd een redelijk goede & fysieke wedstrijd gespeeld, de dekking stond goed maar het laatste kwartier verliep de aanval zonder overtuiging. 

Liet D-jeugd speelster Sanne de Vries haar waarde zien & toonde Lisanne Braam eveneens haar kwaliteiten nogmaals op doel. Eindstand 16-25.

De meiden B-jeugd spelend in Borger, gaan zondagmiddag met 1 punt naar huis. Een spannende wedstrijd, waarbij het begin wat slordig was aan de kant van DOS/HVC.

Er werd aanvallend wat gehaast gespeeld, dit werd in de loop van de wedstrijd beter opgepakt. Na een spannende wedstrijd (21-21) nemen de meiden toch weer 1 punt mee!