Heren weten bij de herstart van de competitie geen punten te pakken. Beide dames teams volgend weekend weer in actie.
7 februari 2022
Het programma voor dit weekend, met op zondag de Compascuumse derby
11 februari 2022

Vorige week werd er alleen gespeeld door de meiden B-jeugd. Afgelopen weekend kwamen bijna alle jeugd teams weer aan het spelen toe. Alleen de H/F-jeugd was nog een extra weekendje vrij, maar ook zij mogen aankomend weekend weer in de baan.

De D-jeugd startte zondagochtend als eerste, er werd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten uit Leeuwarden. Cometas dat eigenlijk vanaf het begin van de wedstrijd geen grip kon krijgen op het goed spelende team van coaches Claudia & Romy. Coach Romy Stanneveld benoemd dat de kids goed samen speelde, elkaar een doelpunt gunde, wat leid tot een ruststand van 11-2. Doordat de keeper in samenwerking met de dekking goed stond en er aanvallend duels werden gewonnen, werd er uiteindelijk gewonnen met 24-5. De D-jeugd gaat aan kop, hebben 1 wedstrijd meer gespeeld dan nummer 2 E&O.

De meiden C-jeugd werden dit weekend aangevuld met Sanne de Vries en Dionne Veldhuis, beide speelsters kwamen even daarvoor in actie met de D-jeugd. Coach Sayen de Vries benoemd dat het team in samenwerking met keepster Lisanne Braam beter gaat lopen, ze goed op elkaar ingespeeld raken en beide D-jeugd leden samen met Anouk Kuipers goed uit de verf kwamen gistermiddag. Er werd weer gewonnen (27-11), de C-jeugd staat eerste in de competitie maar loopt qua wedstrijd uit op de nummer 2 Blue Stars.

In sporthal De Klabbe werd er door de meiden B-jeugd ook weer een goede overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten uit Zwartemeer. De ploeg van Rene Kuiper, was te sterk voor de meiden van Hurry-Up. De meiden waren niet geheel compleet en werden aangevuld door twee C-jeugd speelsters Anouk Kuipers en Maaike Post. Door een goeie verdediging met daarbij mooi aanval spel werd er uiteindelijk met 19-10 gewonnen, opnieuw twee punten.

De E-jeugd, het combinatie team HVC/DOS, speelde gistermiddag een uitwedstrijd bij Actief in Klazienaveen. Er werd flink wat gescoord, met een gelijke stand van 10-10 werd er geëindigd. Ouders konden eindelijk de kleine fanatiekelingen weer aanmoedigen vanaf de tribune. Vanavond mogen ze weer trainen, dit gebeurd op de maandagavond altijd in Barger-Compascuum.