Winst voor de dames midweek & daarbij de rest van het programma voor dit weekend.
5 februari 2022
Jeugd pakt dit weekend allemaal punten!
7 februari 2022

Daar waar de dames midweek het weekend goed begonnen met een overwinning op de recreanten van HVE 2000 (17-11), werd dit door de herenselectie helaas niet verder uitgevoerd in winst & twee punten. Beide dames teams kwamen dit weekend niet in actie.

Zaterdagavond werd er eindelijk weer een herenwedstrijd gespeeld in onze vertrouwde sporthal De Klabbe. Dit alles het gehele weekend weer met toeschouwers, publiek blij dat ze eindelijk weer kunnen kijken & spelers blij dat er weer support aanwezig is. De mannen van HAVAS uit Almere, bezitten voor de wedstrijd een tiende plaats op de ranglijst. De heren kwamen niet goed in hun eigen spel, speelde op een laag tempo en miste daarnaast vele kansen. Er werd gerust met een stand van 13-14 in het voordeel van HAVAS. In de laatste minuut een formidabele bal recht in de kruising vanaf de linkeropbouw, door Ruwan Karstenberg. Hard gewerkt, maar helaas geen twee punten (25-29) voor het team van Nanno de Vries. Pechvogel aan de kant van DOS, is Nick Berends met een gebroken vinger. Veel beterschap gewenst!

Volgende week spelen de heren een uitwedstrijd, maar wel in eigen hal. Het is weer tijd voor een derby, er wordt namelijk weer gespeeld tegen buur HVC. Zet de wedstrijd maar alvast in uw agenda –> Zondag 13 Februari 13.30u @Emmer-Compascuum.

Het tweede damesteam onder leiding van Astrid TenFelde & Annelies Schulte, gaat volgende week op bezoek in Stadskanaal. Tegenstander van de zondagmiddag is Jahn II. Ons tweede damesteam gaat samen met S.V. Hoogersmilde en Kwiek aan kop in de competitie, het doelsaldo van DOS is net iets beter dan de rest.

Ook een uitwedstrijd op de planning voor de selectie van Mike van Rooden. Zaterdagavond (19.15u) wordt er in Leeuwarden gespeeld tegen Cometas, op de ranglijst één plek & één punt onder Tabak Installatietechn/DOS. Pas op zaterdag 5 maart is DOS weer thuis te bewonderen voor eigen publiek.