Herstart competitie
26 januari 2022
Heren weten bij de herstart van de competitie geen punten te pakken. Beide dames teams volgend weekend weer in actie.
7 februari 2022

Het heeft weer een tijdje geduurd voor onze leden het wedstrijd tenue weer uit de kast mochten pakken. Vorige week was het als enige de beurt aan de B-jeugd meiden, zij kwamen in actie in Klazienaveen. Wisten daarbij de twee punten helaas niet mee te nemen naar Compas, aankomend weekend weer een nieuwe kans!

Gisteravond werd het weekend programma afgetrapt door de midweek ploeg DOS/HVC. In eigen huis werd er gespeeld tegen HVE 2000 uit Erica. De toeschouwers, die eindelijk weer aanwezig mochten zijn & konden genieten van een potje handbal, zagen de dames uiteindelijk ook winnen met 17-11. TOP!

Vanuit de senioren wordt er dit weekend alleen nog gespeeld door onze heren, beide dames wedstrijden zijn helaas afgelast. De heren spelen vanavond thuis (20.45u) tegen de nummer 10, HAVAS HS2 uit Almere. Nu het weer kan, nodigen wij u natuurlijk van harte uit om onze heren te komen aanmoedigen.

Hieronder het resterende programma van morgen

Thuiswedstrijden

10.00u DOS/HVC D1 – Cometas D1

10.45u DOS/HVC DC1 – Cometas DC1

11.50u DOS/HVC DB1 – JD Techniek/Hurry-Up

Uitwedstrijd

11.45u Actief Kl. E2 – HVC/DOS E1

Komt u één van onze teams aanmoedigen in sporthal De Klabbe? Denk dan wel aan de 1,5M maatregel, neem een mondkapjes mee & houd je QR-code bij binnenkomst bij de hand.