Twee punten voor heren DOS na winst in Compascuumse derby!
15 november 2021
Weekendprogramma 19 t/m 21 november
19 november 2021

Even wennen was het zeker weer voor alle teams. Daar waar er natuurlijk geen publiek aanwezig was in sporthal De Klabbe voor de Compascuumse derby, was het ook weer even wennen voor de jeugdteams.

S.V. Hoogersmilde DS1 – Tabak Installatietechn/DOS DS2.

In Hoogersmilde werd er door onze dames goed begonnen aan de wedstrijd. Door wat moeite in de aanval, ontstond er een achterstand in de eerste helft. Maar na de rust kwamen de dames beter uit de kleedkamer. Het ‘eigen spelletje’ werd weer opgepakt, waardoor het ook aanvallend beter liep. Puntje voor puntje kwamen de dames dichterbij, met uiteindelijk een eindstand van 16-19. De koppositie wordt gedeeld met dezelfde tegenstander van zondag.


D-jeugd DOS/HVC – Unitas
Vanaf minuut 1 was DOS/HVC fel en sterk in de dekking. Er werden veel ballen onderschept en daardoor kwam DOS/HVC al snel op een flinke voorsprong. Met goed keeperswerk van David Koops die overigens ook veel breaks aangooide op de 9 meter aan de overkant, kon Stijn Veenhoven flink wat doelpunten maken. Coach Claudia Brinkman vertelt met trots dat alle kids zondag een doelpunt hebben meegepikt! Eindstand 24-10. Met 10 punten uit 6 wedstrijd, wordt de koppositie voor DOS/HVC.

C jeugd DOS/HVC – SVBO C2
Een spannende wedstrijd tegen een snelle, fanatieke groep meiden uit Barger-Oosterveld. Het ging de gehele wedstrijd gelijk op! Vooral de keepster van SVBO speelde een erg goede wedstrijd. De meiden van DOS/HVC hadden moeite om de bal achter deze keepster te krijgen. Echter door goed verdedigend werk werd de eindstand 17-16 in het voordeel voor DOS/HVC. Door de twee punten wordt ook hier de koppositie verovert.

Na twee weekenden vrij mocht de E-jeugd van HVC/DOS ook weer spelen in sporthal De Klabbe. Het team kon lang mee komen met buur E&O E2. Aan het eind werd er nipt verloren met 5-7.

De meiden B-jeugd op zondagochtend optijd richting Vries voor een wedstrijd tegen de nummer 2 V.A.K.O.
Na de overtuigende winst, vorige week op JD/Techniek Hurry-Up 21-6. Gingen zondag de punten helaas niet mee naar Emmer-Compascuum. Aankomend weekend spelen de meiden thuis tegen koploper F.H.C.