Een weekend vol met vele leuke maar ook zeker belangrijke wedstrijden.
12 november 2021
Twee punten voor heren DOS na winst in Compascuumse derby!
15 november 2021

Het kabinet heeft gisteravond weer een aantal nieuwe corona maatregelen in acht genomen. Waaronder een belangrijke regel voor ons als sportliefhebbers. Vanaf vanavond 18.00u is er geen publiek meer welkom bij sportwedstrijden. Wat betekent dat de derby op een andere manier vorm gegeven moet gaan worden, zodat het voor de liefhebbers toch te bekijken is.

Morgen rond 13.00u zal onze DOS facebook pagina LIVE gaan om de thuisblijvers te voorzien van een leuke pot handbal. Ben jij ook zo benieuwd wie aan het eind de twee punten ‘thuis’ in sporthal De Klabbe houdt. Check het dan dus vanaf 13.00u 🎥

De dames wedstrijd tussen koploper Tabak Installatietechniek/DOS en de nummer twee HV Cometas gaat vanavond niet door! Mocht het duidelijk zijn wanneer deze wedstrijd wordt ingehaald, wordt dit zeker gedeeld.

Belangrijk om nog even te vermelden:

Probeer als (jeugd)team met zo min mogelijk auto’s naar de wedstrijd te gaan. De ouders die mee gaan moeten officieel in het bezit zijn van een QR code. Voor de jongste jeugd mogen er altijd ouders mee naar binnen voor het omkleden in de kleedkamer, mits hij/zij een geldig coronabewijs kan laten zien natuurlijk. Daarna dienen ouders de sportclub/sporthal helaas wel weer te verlaten.

Laten we met elkaar hopen, dat we na deze drie weken onze geliefde sport weer kunnen aanschouwen vanaf de tribune, met een drankje na afloop in de kantine.