Een zonnig weekend voor de boeg met meerdere uitwedstrijden.
11 maart 2022
Vol speelweekend in De Klabbe
18 maart 2022

Niet voor alle teams was er een wedstrijd dit weekend, zo waren de H/F & E-jeugd teams vrij, ook is de wedstrijd van de meisjes C-jeugd verplaatst naar een ander moment. De dames van Mike van Rooden kwamen dit weekend tevens ook niet in actie, de wedstrijd werd afgezegd door de tegenpartij. Aankomende zondag zijn ze weer thuis te zien, in sporthal De Klabbe.

Mike van Rooden was dan wel vrij met het eerste damesteam, maar ging mee als coach bij dames 2. De dames spelend in Hoogeveen tegen Kwiek wisten een 17-25 overwinning mee te nemen naar huis. Een goede start leverde al snel een voorsprong op, de tweede helft werd er zwak begonnen waardoor Kwiek terug kwam tot 11-12. Maar mede door goed keeperswerk van Kirsten Hazelhoff werd de overwinning uit eindelijk gevierd.

De heren van Nanno de Vries zaterdagavond spelend in Ede tegen Reehorst. De thuiswedstrijd werd nipt gewonnen, maar helaas zaten er zaterdag geen twee punten in. Met een eindstand van 28-21 zakken de heren naar plaats 7 op de ranglijst.

De D-jeugd onder leiding van Claudia Brinkman en Martine Hummel speelde weer een fantastische wedstrijd. Keeper David (ziek) werd vervangen door Sven Post en Babet van der Ploeg, beide lieten maar 4 doelpunten door!! Goed samen gewerkt als team, werd er uiteindelijk gewonnen met 8-31. Met de winst op Borger, loopt de D-jeugd als koploper weer 2 puntjes uit.

De meiden van Rene Kuipers wisten in en tegen Borger opnieuw 2 punten te pakken. Met een ruststand van 12-14 een erg spannende eerste helft. Na het laatste fluitsignaal stond er een 25-27 stand op het scorebord. Twee punten en de koppositie voor de meiden B-jeugd.

De dames recreanten kwamen vrijdagavond thuis in actie tegen de midweekse ploeg uit Hardenberg. Met een ruime overwinning 22-1(!), werden er 2 punten bijgeschreven en stijgen de dames naar plek 3.