Jeugd pakt punten, heren 1 & dames 2 winnen niet.
7 maart 2022
Uitslagen afgelopen speelweekend
14 maart 2022

Een zonnig weekend, met daarin veel uitwedstrijden voor de boeg. Afgelopen weekend punten voor de jeugd, maar niet voor de herenselectie en het tweede dames team. Herpakken zij zich weer dit weekend?

Zie hieronder het programma:

Vrijdag 11 maart

DOS/HVC DMW1 – Handbal Hardenberg DMW1

De nummer 6 DOS/HVC speelt vanavond tegen de nummer 7 van de competitie Handbal Hardenberg. De nummer laatst van de competitie heeft nog geen punten binnen gehaald, dus zal naar Emmer-Compascuum komen voor de eerste twee punten. 

Houden de dames twee punten in eigen huis, waarbij ze kunnen stijgen op de ranglijst, zie het vanavond. Kom jij ze aanmoedigen?!

Zaterdag 12 maart

19.30u SV Nieuw Heeten DS1 – Tabak Installatietechn/DOS DS1

De dames reizen richting Nieuw Heeten, spelend tegen de nummer 5 van de ranglijst. Het team uit Nieuw Heeten heeft 1 wedstrijd meer gespeeld en daarbij 2 punten minder als het team van Mike van Rooden. De thuiswedstrijd in De Klabbe ging i.v.m. de lockdown destijds niet door. 

20.30u Reehorst HS1 – HV D.O.S. HS1

De thuiswedstrijd werd nipt gewonnen 27-26 door de mannen van Nanno de Vries. Morgenavondreizen ze naar Ede voor de 11e wedstrijd van dit seizoen. 

Zondag 13 maart

09.30u Borger D1 – DOS/HVC D1

10.30u Blue Stars DC1 – DOS/HVC DC1 (wordt op een ander moment gespeeld)

11.15u Borger DB1 – DOS/HVC DB1

11.55u Kwiek DS2 – Tabak Installatietechn/DOS DS2

Afgelopen weekend geen punten in eigen huis voor de dames van Astrid tenFelde en Annelies Schulte. Gedreven en hopelijk weer compleet richting Hoogeveen. Helaas zonder beide coaches, maar met hoofdtrainer/coach Mike van Rooden op de bank gaan we zien of de dames punten meenemen.

Beide F-jeugd teams zijn dit weekend vrij, volgende week staat er weer een toernooi voor beide teams op het programma. Ook de E-jeugd van HVC/DOS heeft een vrij weekend.