Winst voor vele jeugd en senioren teams.
21 maart 2022
Na een vrij paasweekend komen vele teams dit weekend wel weer in actie.
22 april 2022

Vele wedstrijden afgelast in de corona periode. Deze moeten nog ingehaald worden, in de laatste weken van de competitie. Deze week 3 wedstrijden op het programma voor de damesselectie. Gisteravond tegen Nieuw-Heeten, vanavond Travelbags/HV Zwolle en aankomende zondag Cirkeltijgers.

Gisteravond werd er gespeeld in en tegen Nieuw Heeten. Een tegenstander die 7 april in sporthal De Klabbe met 28-22 werd verslagen. Opnieuw naar twee punten? Dit liep helaas even anders dan gehoopt. Met rust stonden de dames van Mike van Rooden met 8 goals achter. Isa Hendriks en Jessica de Vries gingen beide met een rode kaart van het veld. Het geluk zat niet aan hun zijde, terug geknokt tot 26-23 maar helaas te weinig voor twee winst punten. Eindstand 28-23.

Vanavond werd er gespeeld in Zwolle, de thuiswedstrijd tegen travelbags/HV Zwolle werd met 35-11 gewonnen. Wedstrijd nummer 2 zonder hars deze week voor onze dames. Wat staat er op het spel? Twee punten en hopelijk plek 2 op de ranglijst.

Een andere wedstrijd dan gisteravond. Met een redelijk spannende eerste helft werd er gerust met een 13-14 tussenstand. De tweede helft werd er vanuit DOS flink aangezet om uit te lopen in de score. Mede dankzij de topscoorder van de avond Romy Douwenga, liepen de meiden uit naar 19-28. Tevens ook de eindstand van de wedstrijd & dus twee punten. Vanavond ook speeltijd voor beide B-junioren Demi Rink en Aimy Tromp.

Aankomende zondag staat wedstrijd nummer 3 op het programma. Om 11.00u wordt er gespeeld in Groningen, de nummer 7 van de competitie.