Afgelopen weekend, veel winstpartijen zowel bij de damesselectie als de jeugd.
6 september 2021
De kop is eraf! De competitie is van start!
4 oktober 2021

Het heeft erg lang op zich laten wachten, maar eindelijk mogen we weer competitie wedstrijden handballen. Afgelopen seizoen is er slechts een enkele competitie wedstrijd gespeeld, dit alles natuurlijk naar aanleiding van het coronavirus. Gelukkig zijn de teams alweer enige tijd in training en mag het dan aankomend weekend eindelijk weer gebeuren.

De oefenperiode zit erop, de voorbereiding voor alle teams zijn verlopen met een aantal wedstrijden en veel trainingen. Zo speelde de B-jeugd afgelopen zondag nog een oefenwedstrijd tegen Hurry-Up, ook tegenstander in de competitie. De wedstrijd werd winnend afgesloten. Zo is ook het combinatieteam DOS/HVC klaar voor het nieuwe seizoen.

De herenselectie heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de tweede divisie afgelopen zondag afgesloten met een wedstrijd tegen buur en competitiegenoot Hurry-Up HS2. Niet geheel compleet, zonder winst afgesloten, maar toch een leuke & fanatieke wedstrijd om naar te kijken voor het publiek.

De damesselectie was vrij afgelopen weekend, de voorbereiding is voor beide dames teams goed verlopen. Er werden flink wat wedstrijden winnend afgesloten, veel trainingsuren gemaakt om de teams klaar te stomen voor de competitiestart.

Wedstrijden voor dit weekend:


Zaterdag 2 oktober sporthal De Klabbe

20.30u Tabak Installatietech/DOS DS1 – E&O DS2

Zondag 3 oktober sporthal De Klabbe

11.00u DOS/HVC DB1 – VAKO DB1

14.45u Tabak Installatietech/DOS DS2 – Borger DS2

Uitwedstrijden zondag 3 oktober

09.00u JD Techniek/Hurry-Up D1 – DOS/HVC D1

10.40u Actief Klazienaveen E2 – HVC/DOS E1

10.45u Exito DC1 – DOS/HVC DC1

13.55u E&O HS2 – D.O.S. HS1 ❌ opgelet! Deze wedstrijd komt te vervallen E&O HS2 is uit de competitie.

⚠️ Donderdag 7 oktober: Beilen DMW1 – DOS/HVC DMW1 21.00u

Voor alle teams die dit weekend & volgende week donderdag in actie komen, heel veel succes en vooral veel plezier. Eindelijk weer genieten van het spelen van een wedstrijd met publiek op de tribunes.
H.V. DOS